Marine

Marine

Farvannet utenfor våre lokalområder har vært sentrale sjøfartsårer i uminnelige tider. Trafikken har økt de senere årene, med tusenvis av passeringer hvert eneste år. Stadig flere stikker innom et av våre strategisk plasserte anlegg i forbifarten, og det er også dere hjertelig velkommen til å gjøre!

Våre tjenester

Phone:
24-timers vakttelefon
Phone:
ISPS-godkjente havner
Phone:
Høy leveransedyktighet på smøreoljer og andre viktige produkter
Phone:
Vaskestasjoner
Phone:
Tankbiler, lastebiler og bunkersbåt
Phone:
Trading med levering i inn- og utland

Anlegg

Avdeling Måløy

Hovedkontoret til MHService ligger i Måløy. Anlegget har 9 tanker for drivstoff, egen marina, to kaier med fire pumpehus og store produktlager. I Måløy finner vi også teknisk avdeling, regnskap og administrasjon.

Avdeling Ålesund

Avdelingen i Ålesund het AS Mørebunkers frem til 2015, da den ble fusjonert inn i Måløy Havneservice AS (nå: MHSERVICE AS). Avdelingen er lokalisert på Osholmen i Skarbøvika, sentralt i Ålesund. Med gode kaiforhold har utlevering av bunkers og smøremidler vært primærområdet opp gjennom årene.  Anlegget har også egen marina med bensin og diesel til fritidsbåtmarkedet, og egen butikk som er åpen hverdager mellom 0800-1600.

Tradingområder

Etter mer enn 80 år i bransjen, har vi et stort nettverk over hele verden. Sjansen er stor for at vi kan hjelpe deg også – nærmest uansett hvor du behøver det!

Map

Vi kan hjelpe!

Trenger du hjelp til å finne riktig produkt, eller behøver du noe spesielt? Ta kontakt med en av våre dyktige ansatte eller stikk innom oss i Måløy eller Ålesund, så hjelper vi deg gjerne!

Kristoffer Nordbø

Salgssjef Trading

Phone: +47 991 26 173 Email: kristoffer@mhservice.no

Annelin Fure

Salgssjef Marine

Phone: +47 913 15 776 Email: annelin@mhservice.no