Industri / land

Industri / land

Nordvestlandet er velsignet med et tiltaksrikt og aldri hvilende næringsliv, og MHService er en sentral og naturlig energipartner. Vi har produktene, løsningene og tjenestene som bidrar til at de kan fokusere på sin hovedvirksomhet og aldri behøve å bekymre seg for om de skal klare å holde maskinene i gang.

Våre tjenester

Phone:
24-timers vakttelefon
Phone:
Høy leveransedyktighet på smøreoljer og andre viktige produkter
Phone:
Vaskestasjoner
Phone:
Tankbiler, lastebiler og bunkersbåt
Phone:
Trading med levering i inn- og utland

Anlegg

Avdeling Fosnavåg

Avdelingen består av en butikk, drivstofflager, tankbil og en ismaskin for produksjon og utlevering av is til blant annet fiskebåter.

Avdeling Måløy

Hovedkontoret til MHService ligger i Måløy. Anlegget har 9 tanker for drivstogg, egen marina, to kaier med fire pumpehus og store produktlager. I Måløy finner vi også teknisk avdeling, regnskap og administrasjon.

Avdeling Ålesund

Avdelingen i Ålesund het AS Mørebunkers frem til 2015, da den ble fusjonert inn i Måløy Havneservice AS (nå: MHSERVICE AS). Avdelingen er lokalisert på Osholmen i Skarbøvika, sentralt i Ålesund. Med gode kaiforhold har utlevering av bunkers og smøremidler vært primærområdet opp gjennom årene.  Anlegget har også egen marina med bensin og diesel til fritidsbåtmarkedet, og egen butikk som er åpen hverdager mellom 0800-1600.

Vi kan hjelpe!

Trenger du hjelp til å finne riktig produkt, eller behøver du noe spesielt? Ta kontakt med en av våre dyktige ansatte eller stikk innom oss i Måløy, Fosnavåg eller Ålesund, så hjelper vi der gjerne!

Knut-Erik Solheim

Salgssjef land/MH24

Phone: +47 911 25 628 Email: knut@mhservice.no