Industri / land

Industri / land

MHService er en sentral og naturlig energipartner. Vi har produktene, løsningene og tjenestene som bidrar til at de kan fokusere på sin hovedvirksomhet og aldri behøve å bekymre seg for om de skal klare å holde maskinene i gang. Kundelevering i Stryn Med egne depot, tankbiler og erfarne sjåfører skal vi være det naturlige førstevalget lokalt. Vi leverer drivstoff, bio-produkter og kjemi/smøreolje raskt og effektivt.   MHService kan tilby det meste innen smøreolje, fra de fleste merker og produsenter og i ulik emballasje fra 1 liter til bulk. Vi har egne smøreoljelager i Måløy og Ålesund, og kan levere på kort varsel. Vi er også leverings-/ og konkurransedyktig på AdBlue. Det være seg IBC-container (1000 liter) eller i mindre emballasje.   Gjennom MHService er du sikret gode produkter, konkurransedyktige priser og markedets beste service.

Våre tjenester

Phone:
Drivstoff der du er
Phone:
Smøremidler
Phone:
Kjemiprodukter
Phone:
Filter

Anlegg

Avdeling Måløy

Hovedkontoret til MHService ligger i Måløy. Anlegget har 9 tanker for drivstoff, egen marina, to kaier med fire pumpehus og store produktlager. I Måløy finner vi også teknisk avdeling, regnskap og administrasjon.

Avdeling Ålesund

Avdelingen i Ålesund het AS Mørebunkers frem til 2015, da den ble fusjonert inn i Måløy Havneservice AS (nå: MHSERVICE AS). Avdelingen er lokalisert på Osholmen i Skarbøvika, sentralt i Ålesund. Med gode kaiforhold har utlevering av bunkers og smøremidler vært primærområdet opp gjennom årene.  Anlegget har også egen marina med bensin og diesel til fritidsbåtmarkedet, og egen butikk som er åpen hverdager mellom 0800-1600.

Vi kan hjelpe!

Trenger du hjelp til å finne riktig produkt, eller behøver du noe spesielt? Ta kontakt med en av våre dyktige ansatte eller stikk innom oss i Måløy, Fosnavåg eller Ålesund, så hjelper vi der gjerne!

Knut-Erik Solheim

Salgssjef land/MH24

Phone: +47 911 25 628 Email: knut@mhservice.no